Bine ati venit in lumea caricaturilor si portretelor!

Bine ati venit! Site-ul nostru, www.comanda-caricaturi.ro, isi propune sa va ofere o experienta de neuitat in lumea desenelor de calitate, unde photoshop-ul este inlocuit de talentul manual in cea mai pura forma a sa.

Noi realizam portretecaricaturi, picturi in ulei, invitatii de nunta sau lucrari speciale la comanda, punand pe primul loc calitatea! Aceastea reprezinta cadoul perfect pentru persoana iubita, aniversarile prietenilor, o ironie la adresa sefilor, surprinza ideala de sarbatori si oricand o amintire placuta si inedita. Totul este realizat 100% manual, fara a folosi programe de grafica si puteti opta pentru varianta scanata sau pentru originalul lucrarii(coala speciala de calc sau panza pe care s-a realizat aceasta), cu livrare in toata tara, in cel mai scurt timp.

Deoarece tinem cont de parerea dumneavoastra, inainte de a va livra lucrarea finala (fie scan sau original al portretului, caricaturii, invitatiei de nunta sau picturii) veti putea vedea o schita a acesteia, pentru a vedea directia de lucru si a putea sa ne sugerati eventuale modificari/adaugiri.

Pentru mai multe detalii privind portretele, caricaturile, precum si restul lucrarilor realizate de noi, modalitatea de livrare si plata, va rugam sa accesati site-urile noastre:

www.comanda-caricaturi.ro

www.comanda-portrete.ro

 

This entry was posted in Comanda-Caricaturi and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *