Cat costa o caricatura sau un portret?

Preturile noastre de baza sunt afisate detaliat mai jos in aceasta postare si pot fi luate ca referinta pentru modul in care ne evaluam munca dar si in raport cu tarifele oferite de concurenta pentru acelasi tip de desene. Am mai spus-o cu alta ocazie, Echipa Comanda Caricaturi pune accentul pe calitate, nu pe cantitate, iar astfel un portret realizat de noi in creion, pe o coala speciala de calc 6 ore nu poate fi comparat cu o lucrarea realizata in 30 minute pe o tableta. Totusi, suntem constienti de realitatile economice, iar drept urmare, preturile noastre sunt aceleasi de acum 4 ani, iar in continuare oferim cel mai bun raport pret/calitate din tara.

Ca in orice domeniu, inainte de a face o achizitie, consultati mai intai piata si cat mai multe oferte, vizitati galeriile de prezentare ale site-urilor/blog-urilor de specialitate si lista cu preturile asociate fiecarei tip de lucrare. Puteti cere mai multe detalii privind tehnica de executare a desenelor, durata sau daca la comenzi mai mari sunt oferite discount-uri pentru ca in final sa luati cea mai buna alegere!

Cat despre noi, “what you see is what you get”, iar o parte din lucrarile noastre sunt afisate aici http://www.comanda-caricaturi.ro/Gallery si http://www.comanda-portrete.ro/Gallery, iar preturile sunt urmatoarele:

Preturile afisate mai jos sunt pentru un singur personaj, pentru a portretiza de exemplu doua persoane, costul va fi x2, pentru fiecare persoana redata lucrandu-se la fel cat pentru o lucrare. De regula, in cazul desenelor cu mai multe personaje, ori pentru dimensiuni mai mari, aplicam discount-urile de rigoare!

– scan-ul lucrarii reprezinta o scanare de calitate a originalului, realizata si la o calitate de 600 dpi daca este nevoie si se livreaza pe emailul clientului sau pe alt suport digital. Scan-ul este ales atunci cand se doreste imprimarea/listarea lucrarii pe alt suport (un exemplu in acest sens ar fi invitatiile de nunta) ori pentru a se realiza un compromis intre calitatea originalului si un cost mai redus.
– originalul lucrarii este chiar coala speciala pe care s-a realizat desenul, livrarea se face prin curier rapid, de pe o zi pe alta, la costuri de expediere minime

De regula, restul elementelor ce se doresc incluse in lucrare (fundal cu tematica, obiecte care fac referire la hobby-urile sau ocupatia personajelor, personaje generice etc) sunt realizate gratuit, in acelasi pret, exceptie facand doar desenele cu o complexitate sporita.

A4

alb-negru – 20 euro varianta scanata, 35 euro originalul
color – 30 euro varianta scanata, 55 euro originalul

A3

cu toate ca suprafata de lucru este dubla, preturile noastre sunt doar cu 25% mai mari

alb-negru – 25 euro varianta scanata, 45 euro originalul
color – 40 euro varianta scanata, 75 euro originalul

A2

alb-negru – 35 euro varianta scanata, 65 euro originalul
color – 55 euro varianta scanata, 100 euro originalul

Invitatiile de nunta/botez se tarifeaza in mod individual, in functie de numarul de personaje, peisajul si detaliile cerute, insa de regula pretul variaza intre 50-100 euro.

dimensiuni coli

Evident, putem realiza lucrari si la dimensiuni mai mari, sau la unele definite de dvs, iar costul acestora va fi proportional cu cele afisate mai sus.

Optional, putem asigura si inramarea lucrarilor pentru desenele comandate in original, iar costurile variaza in functie de modelul de rama ales sau disponibil pe stoc intre 29 si 41 ron.

CAM00269

CAM00324

CAM00326

In caz ca doriti sa aflati mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati la office@comanda-caricaturi.ro, pe pagina de facebook sau la numerele afisate pe site!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Cat costa o caricatura sau un portret?

 1. dana says:

  Buna ziua,
  Preturile afisate contin T VA-ul?
  O zi buna.

 2. caricaturist says:

  Buna ziua,

  TVA-ul este inclus, acestea sunt preturile finale, firma noastra nefiind platitoare de tva, singura exceptie reprezentand-o cazul in care plata se face prin SMS.

 3. Pingback: Îmi place să dăruiesc | Gagiu Tiziana

 4. Pingback: Comandă caricaturi şi portrete online - MEDIAŞ NEWS

 5. Pingback: De griji am scăpat - Elena Diana Lupu

 6. Pingback: În oglinzi și-n ochii altora - Luciana Corlan

 7. Pingback: Zambiti va rog …. nici chiar asa!!! – Rokolla

 8. Pingback: Cadou in vârf de creion

 9. Pingback: Cui i-ati face cadou o caricatura?Madalina Iancu

 10. Pingback: Portretul lui Daniel gri – Frica de proză

 11. Pingback: S-o facem lata, inca o data :))) – Orice ieftin.

 12. Pingback: Invitatii de nunta caricaturizate si personalizate – Orice ieftin.

 13. Pingback: Cadouri si caricaturi | Alina Pasol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *