Dincolo era mai ieftin!

Fie ca ne place sau nu, indiferent de achizitia pe care o facem, pretul este un factor hotarator in majoritatea cazurilor, eclipsand celelalte considerente. Dupa cum am mai spus si alta data, consider ca la momentul actual, oferim cel mai bun raport pret-calitate de pe piata. Sigur, asta nu inseamna neaparat cel mai mic pret, insa veti constata pe propria piele ce inseamna un “mic” compromis:

1393539_10151982842969516_440474218_n

Nu ne intelegeti gresit, sunt o multime de artisti pe piata care ofera servicii de calitate la preturi corecte, insa din pacate, ca in orice alt domeniu, exista si o categorie de oportunisti, care compenseaza lipsa talentului prin preturi derizorii. Nu va cerem sa ne credeti pe cuvant ci doar sa analizati atent alternativele de pe piata pentru a ajunge la o concluzie. Se stie ca cea mai buna reclama o fac clientii multumiti, astfel ca daca doriti o caricatura, un portret sau o pictura intrebati-va si prietenii, poate au avut unele exeperiente in domeniu! Urmariti apoi site-urile firmelor, paginile acestora de Facebook si lucrarile afisate de fiecare, analizand calitatea. Evident, toata lumea va prezenta cele mai reusite desene, care de multe ori sunt peste media serviciilor oferite zi de zi. Pe de alta parte noi va punem la dispozitie cateva sute de lucrari, nu doar o mana din cele mai complexe, aceasta fiind calitatea la care se lucreaza MEREU:

http://www.comanda-caricaturi.ro/Gallery

http://www.comanda-portrete.ro/Gallery

Acestea sunt doar o parte dintre cele realizate in cei 4 ani de activitate, cu mentiunea ca am oferit mereu clientilor nostri posibilitatea de a pastra confidentiala comanda lor si a nu afisa astfel desenele realizate.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *