Intrebari si raspunsuri de la echipa Comanda Caricaturi

Aproape zilnic raspundem la o multime de intrebari venite din partea clientilor nostri, care vizeaza serviciile oferite de noi. Am compilat o lista cu cele mai frecvente intrebari, pentru care oferim raspunsuri:

1. Am citit anuntul dumneavoastra pe site-ul X, sunteti deci din orasul Y?
Sediul nostru este in Cluj-Napoca, insa specificul activitatii noastre presupune sa livram lucrari in toata tara, fie in format electronic (scan) sau in original prin curier rapid, livrare de pe o zi pe alta. Anunturile noastre sunt postate pe site-urile de profil si pot aparea la rubrica altor localitati pentru ca intr-adevar, onoram comenzi din toata tara si nu numai.

2. In anuntul dvs nu era specificat pretul, sau acesta era de 15 euro, atat costa o lucrare?
Lista completa a tarifelor noastre poate fi consultata aici http://www.comanda-caricaturi.ro/Order si http://blog.comanda-caricaturi.ro/?p=181 iar un singur anunt nu poate acoperi toata gama serviciilor oferite de noi. De asemenea, pretul de 15 euro, aferent unui lucrari A4, alb-negru, un singur personaj, scan, reprezinta costul celei mai accesibile variante de caricatura/portret pe care o putem oferi clientilor nostri, reprezentand de altfel si aproape un sfert din numarul total de comenzi onorate pana in prezent.

dimensiuni coli

3. Vom putea sa vedem lucrarea inainte sa o platim/ne putem razgandi daca nu ne place desenul?
Ne mandrim cu faptul ca nu ne punem clientii in fata faptului implinit si le trimitem in prima faza o schita a desenului, pentru a ne putea sugera eventuale modificari/adaugiri inainte de le prezenta produsul in forma finala. Evident, daca viziunea artistului nu corespunde cu cerintele dvs, nu aveti nici o obligatie fata de noi!

4. Nu credeti ca pretul acesta este prea mare pentru un… “desen”?
Preturile noastre reflecta intru totul munca depusa pentru lucrarea in cauza, aceasta fiind realizata 100% manual, fara ajutorul programelor de grafica. Tarifele au fost schimbate doar o singura data din 2009, momentul lansarii brandului Comanda-Caricaturi iar de atunci pana in prezent oferim cel mai bun raport calitate-pret de pe piata, insa daca pretul este principalul considerent atunci cand comandati, evident, gasiti variante si mai ieftine la unii asa-zis artisti. Calitatea si serviciile prestate vor fi si ele pe masura pretului…

1393539_10151982842969516_440474218_n

5. Dorim o colaborare mai ampla cu dumneavoastra, avem nevoie de cateva sute de lucrari, oferiti factura si garantii ca veti onora comanda?
Evident, facturam sumele incasate, singurul caz in care nu putem emite factura/chitanta este pentru plata prin SMS, pentru ca aceea o facturam direct catre Mobilpay. In privinta unei colaborari se incheie un contract, care stipuleaza foarte clar obligatiile fiecarei parti implicate, iar pe langa aceasta nu veti gasi nicaieri numele nostru asociat cu vreun incident de neplata/neonorare a raspunderilor asumate in toti acesti ani de activitate.

6. Care este diferenta intre “scan” si “original”?
Scan-ul lucrarii reprezinta o scanare de calitate a originalului, realizata si la o calitate de 600 dpi daca este nevoie si se livreaza pe emailul clientului sau pe alt suport digital. Scan-ul este ales atunci cand se doreste imprimarea/listarea lucrarii pe alt suport (un exemplu in acest sens ar fi invitatiile de nunta) ori pentru a se realiza un compromis intre calitatea originalului si un cost mai redus. Originalul lucrarii este chiar coala speciala de calc pe care s-a realizat desenul, livrarea se face prin curier rapid, de pe o zi pe alta, la costuri de expediere minime.

7. Care sunt costurile suplimentare privind livrarea originalului prin curier?
Daca aveti o preferinta sau un contract cu o anumita firma de curierat rapid, va rugam sa ne instiintati, iar optiunea dvs va fi respectata. In orice caz, companiile cu care colaboram pot asigura livrarea de pe o zi pe alta, inclusiv sambata, iar costurile de expeditie difera in functie de dimensiunea/greutatea coletului (de exemplu pentru o lucrare A4, inramata si ambalata antisoc, costul variaza intre 18 si 20 ron). Toate firmele de curierat percep si o taxa aditionala pentru returul rambursului, insa aceasta poate fi eliminata in cazul in care platiti in unul din conturile noastre.

8. Aveti undeva afisate lucrari ale dvs, sa vad cum se lucreaza?
Avem cateva sute de lucrari afisate aici: http://www.comanda-caricaturi.ro/Gallery si http://www.comanda-portrete.ro/Gallery spre deosebire de o parte a concurentei care afiseaza doar cateva lucrari mai reusite, insa lucrul acestora de zi cu zi fiind de o calitate net inferioara. Noi nu va luam ochii cu 2-3 desene, ceea ce vedeti reprezentand dedicatia oferita fiecarei comenzi in parte.

poster

9. Avem un eveniment la care am dori sa oferim caricaturi/portrete invitatilor. Puteti sa realizati lucrari la fata locului?
Putem desena si “live”, la fata locului, iar in functie de numarul de lucrari dorite putem trimite chiar mai multi artisti la locatia dumneavoastra. Am incantat clienti cu ocazia nuntilor, botezurilor sau a evenimentelor ca festivaluri, receptii, microrevelioane etc.

565565_551288061551627_1089307313_n

Pentru orice alte intrebari, detalii sau sugestii, va rugam sa ne contactati la office@comanda-caricaturi.ro ori la numerele de telefon afisate pe site!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Intrebari si raspunsuri de la echipa Comanda Caricaturi

  1. Roman Alexandra says:

    Buna ziua,

    As fi interesata de un portret, pe coala A3, pe care ulterior doresc sa il pun in rama.

    Care ar fi timpul de executie a portretului. Intreb deoarece m-ar interesa sa il am vineri la Bucuresti.

    Multumesc! O zi buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *