Adrian Balan si site-urile sale

Sunt Adrian Balan, autorul acestor postari, cat si administratorul Comanda Caricaturi, m-am prezentat pe scurt aici “Despre autor” insa mai jos voi vorbi despre celelalte site-uri ale mele, pe care va invit sa le vizitati, sansele fiind ca macar unul dintre ele sa va fie de ajutor, intr-un fel sau altul.

adi & cats

De-toate.info este ultimul meu site, online din august 2013, insa nu si cel din urma si gazduieste diverse opinii ale mele, provocari ale blogosferei dar si amintiri sau detalii din viata mea, fie ca este vorba de experienta profesionala din diferite domenii, despre clanul meu de pisici sau de momente tragicomice ca acela in care era cat pe ce sa lesin la unele analize, iar un tirist imens a donat inca o seringa de sange si pentru mine 🙂

Pe de alta parte, Comanda Caricaturi este primul meu site, lansat la finalul anului 2009, cand impreuna cu prietenul meu, Calin Ursutiu, am pornit la drum intr-o afacere noua pe piata din Romania, oferind caricaturi si portrete de calitate doritorilor din toata tara, cu ajutorul mediului online. Decesul sau prematur din 2010 nu a insemnat insa si sfarsitul visului nostru, iar Comanda-Caricaturi a mers inainte cu ajutorul lui Alin Bogatean, unul dintre portretistii de top ai acestei tari. In momentul de fata, dupa 5 ani, pot spune ca am indeplinit aproape tot ce mi-am propus la inceput, iar standardele de calitate si profesionalism ale Echipei Comanda-Caricaturi pot fi confirmate de sutele de clienti multumiti de-a lungul timpului. Evident, este loc de mai bine, mai sunt multe de facut, iar competitia de pe piata ma obliga sa nu ma plafonez.

Comanda Portrete este doar un exemplu a ceea ce spuneam mai sus, aducand o vizibilitate mai buna acestui brand si aratand clientilor ca nu ne ocupam doar de caricaturi. In galeriile ambelor site-uri, gasiti sute de exemple ale muncii noastre de zi cu zi, o garantie a faptului ca toate comenzile noastre sunt importante si nu “luam ochii” clientilor cu o mana de lucrari mai finisate pe care sa le afisam: http://www.comanda-caricaturi.ro/Gallery http://www.comanda-portrete.ro/Gallery#.VJlcvl4Ak. Blog.comanda-caricaturi.ro ofera mai multe detalii despre serviciile oferite, costul lucrarilor si faciliteaza comunicarea dintre noi si clienti, fiind mereu deschisi la sugestii. Paintings Drawings face parte din aceeasi familie si se adreseaza potentialilor clienti din strainatate, prezentand oferta noastra si in alte limbi.

Unicornul Roz si Invizibil este locul unde superstitiile primitive sunt desfiintate si reflecta pozitia mea fata de religie, care dupa parerea mea este vinovata pentru infranarea progresului omenirii dar si pentru milioane de victime, al caror numar se inmulteste zilnic chiar si acum, in secolul 21. Daca vreti sa iesiti din tiparul “Crede si nu cerceta (ramai prost si da-mi leafa ta)” trebuie sa aveti curajul sa va puneti si intrebari incomode, nu sa luati de-a gata doctrina varata pe gat in copilarie, pe care o urmati neconditionat. Pe acest site veti gasi dovezi ca Arsenie Boca nu este tocmai “sfantul” intelept pe care il credeati, dovezi ca unele miracole din Biblie sunt in realitate fenomene naturale, perfect explicabile, iar Biserica Ortodoxa Romana, BOR, este doar o institutie de tip mafiot, care practica jumulirea credinciosilor, fara a pierde ocazia de a se prostitua cu politicienii care o platesc mai bine. Va las sa meditati la unul dintre citatele mele preferate: „Nu pot crede ca acelasi Dumnezeu care ne-a inzestrat cu simt, ratiune si intelect, a facut asta cu scopul ca noi sa uitam sa le folosim.” Galileo Galilei

Starcraft Generalul se ocupa de alta pasiune a mea, gaming-ul, unde jocul de strategie Starcraft 2 ocupa un loc important. Dupa cum merg lucrurile, incet-incet, sportul electronic se dezvolta si in tara noastra si sper ca nu va mai trece mult pana va primi recunoasterea bine-meritata. Pe site sunt prezentate si alte jocuri si vod-uri cu gameplay-ul acestora, dar si momente din jocurile copilariei mele/noastre. Pentru cei care cred ca “au depasit varsta” sau considera ca aceasta activitate este o prostie, aduc precizarea ca toate studiile pe aceasta tema arata ca gamerii au reflexe imbunatatite, coordonare mai buna, au o analiza critica mai dezvoltata precum si abilitatea de a rezolva probleme iar jocurile pe pc pot imbunatati memoria si chiar starni interesul pentru istorie/lectura si multe altele.

Bancprost, dupa cum ii spune numele, se refera la abuzurile acestei institutii ce practica camataria legalizata, Bancpost. Cu toate ca nici celelalte banci din Romania nu sunt chiar nepatate, aceasta institutie mizerabila ocupa insa un loc fruntas, atat in domeniul amenzilor primite si neregulilor constatate cat si a nesimtirii si lipsei de profesionalism a angajatilor, care exceleaza in a ameninta copiii restantierilor si a dovedi ca habar nu au de geografia Romaniei.

Toate aceste site-uri reprezinta copilasii mei de suflet, pentru propasirea carora am alocat o buna parte din viata mea, fie ca este vorba de interes profesional sau hooby-uri si “biografii digitale”. Toate sugestiile sunt bine-venite! 🙂

Cu respect,
Adrian Balan

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *