Caricatura pentru nunta!

Clientii Comanda-Caricaturi si vizitatorii site-urilor nostre au vazut ca printre multitudinea de lucrari realizate pana acum se afla si cele cu tematica de nunta.
Acest moment special in viata poate fi surprins intr-un mod inedit incepand chiar cu invitatiile pe care le veti trimite nuntasilor. Urmand indicatiile dumneavoastra, putem realiza grafica pentru acestea, fie printr-o reprezentare comica sau cat mai realista a mirilor, ori a locatiilor unde va avea loc evenimentul:

INVITATIE2

G0124-big

G0194-big

Costurile unei astfel de lucrari nu vor depasi suma maxima de 40-50 euro, care s-ar aplica in cazul unei lucrari color, cu diverse detalii pe fundal si eventual alte personaje generice pe langa cei doi miri.

Trebuie mentionat ca noi realizam doar desenul propriu-zis, imprimarea si listarea fizica a invitatiilor facandu-se de catre dvs, pe tipul de suport preferat, varianta de rezolutie ridicata livrata de catre Comanda-Caricaturi fiind compatibila cu orice model de hartie/carton, fiind chiar posibila redarea pe alte obiecte cum ar fi tricouri sau cani.

Pentru nunta propriu-zisa, va putem oferi doua variante, pe care le-am practicat cu succes pana acum, fiecare cu avantajele sale:

– In cazul unei nunti cu mai putini invitati, unde ii cunoasteti bine pe acestia si dispuneti de poze cu ei, puteti opta pentru a ne trimite acestea din timp, iar noi sa realizam un portret sau o caricatura cu fiecare dintre acestia, pana la data evenimentului. Avantajul major al acestui mod de lucru este acela ca se poate lucra mult mai detaliat pentru fiecare personaj in parte, iar avand posibilitatea sa vedeti rezultatul inainte de a-l prezenta, aveti optiunea de a ne sugera eventuale modificari/adaugiri unde va fi cazul.

– Daca doriti o prestatie live, trebuie de asemenea sa ne instiintati din timp, pentru a putea rezerva prezenta artistilor colaboratori si sa stabilim de comun acord toate detaliile evenimentului, numar estimat de lucrari si tipul acestora. Avantajul prezentei unui live-artist este ca va face senzatie in randul nuntasilor, iar chiar daca accentul se va pune pe rapiditatea executarii desenelor, munca va fi tot una de calitate, doar cu mai putine detalii.

10277049_10203246645759980_5709506647716383464_n

Preturile per bucata variaza in functie de optiunile dvs, de tipul lucrarii, dimensiunea plansei, complexitatea desenului etc insa de regula se incadreaza intre 16 si 38 ron, iar pentru a garanta prezenta artistilor la o anume data, precum si procurarea materialelor necesare, se solicita achitarea unui avans.

Pe langa caricatura sau portretul clasic oferit, aveti posibilitatea de a opta pentru un tablou in ulei/acrilic, pe panza, al mirilor si/sau a altor evenimente din viata acestora:

acrilic 2

Daca aveti intrebari, doriti sa stiti mai multe detalii despre caricatura, portretul, sau pictura de nunta, ne puteti contacta la office@comanda-caricaturi.ro, pe pagina de Facebook, sau la numerele de telefon afisate pe site: 0745-931864, 0724-650951.

Pana atunci, va puteti inspira din o parte din lucrarile cu tematica de nunta realizate pana in prezent:

G0190-big

G0002-big (2)

G0001-big

G0195-big

INV0008-big

G0040-mare

This entry was posted in Comanda-Caricaturi and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Caricatura pentru nunta!

 1. Oancia Alexandra says:

  Buna ziua, ma intereseaza ( daca se poate ) 4 caricaturi pe pahare de sampanie pentru nunta. Evenimentul va avea loc pe 15 octombrie. Multumesc.

  • caricaturist says:

   Buna ziua,

   Va rugam sa ne trimiteti un mail la office@comanda-caricaturi.ro in care sa ne furnizati un numar de telefon la care va putem contacta pentru a stabili detaliile lucrarii, ori sa il sunati dvs pe artistul nostru principal la numarul 0724-650951.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *