Comunitatea Comanda Caricaturi creste!

La 3 ani de la nasterea brandului Comanda Caricaturi suntem fericiti ca am reusit de-a lungul timpului sa intram in contact cu o multime de oameni din toata tara si chiar si din strainatate. Impreuna cu dvs am crescut, am incercat sa ne adaptam cat mai bine cerintelor pietei si sa va oferim o amintire cat mai placuta pentru dvs sau pentru cei dragi.

In dorinta continua de a oferi cel mai bun serviciu pret/calitate din Romania in materie de caricaturi, portrete sau picturi, va rugam pe fiecare dintre voi, fie ca va numarati sau nu printre clientii nostri, sa ne trimiteti parerea si sugestiile dumneavoastra legate de site, modalitatea de contact, tipul de lucrari oferite, prezentarea acestora, informatiile si suportul oferit de echipa Comanda-Caricaturi, ce ati dori in plus etc.

Ne puteti lasa comentariile aici, pe www.blog.comanda-caricaturi.ro, pe  pagina oficiala de Facebook, pe pagina Comanda Caricaturi sau pe Comanda Portrete, pe grupul de prieteni de pe Facebook sau direct pe mail la office@comanda-caricaturi.ro. Va asiguram ca toate sugestiile dvs vor fi analizate, iar cele mai reusite idei, care vor fi si implementate de altfel, vor fi premiate de catre noi cu cate o lucrare cadou!

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *