www.comanda-caricaturi.ro, solutia ideala pentru evenimente!

Fie ca e vorba despre acel moment special din viata, nunta, despre un majorat sau o aniversare, ori o petrecere a firmei sau alt eveniment, va putem ajuta sa il transformati in unul cu adevarat de neuitat, care va fi imortalizat cu ajutorul artistilor nostri.

In functie de preferinte si de particularitatile evenimentului, putem chiar sa realizam lucrarile din timp, fiind necesare pozele invitatilor in acest caz, cu avantajul ca desenele, fie ele portrete sau caricaturi, vor avea un grad foarte ridicat al detaliilor, iar in cazul unor modificari/adaugiri se poate interveni din timp, urmand ca produsul final sa fie gata inainte de a fi prezentat participantilor.

Pentru cazul in care se doreste spontaneitate si realizarea “live” a lucrarilor, putem trimite unul sau mai multi artisti la fata locului, in functie de numarul de participanti si cerintele clientului. Putem asigura aceste servicii in toata tara, cu singura rugaminte sa ne instiintati din timp pentru a putea face toate pregatirile necesare impreuna cu dvs.

565565_551288061551627_1089307313_n

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *